Augustus 2017

In de maand augustus 2017 is er in het vakblad “Bouwmachines’ aandacht besteedt aan onze nieuwste custommade graafmachine, een Komatsu Super Long Front PC360 SLF-10.

Komatsu met Super Long Front reikt 22 meter ver

Geen klus te ver voor Gerard Bos Machineverhuur: het bedrijf in Ammerstol heeft een nieuwe Komatsu met Super Long Front aangeschaft. De PC360 SLF-10 heeft een bereik van 22 meter. Dat enorme bereik komt onder meer van pas bij dijkverzwaring.

De Komatsu met Super Long Front past perfect in het machinepark van Gerard Bos. Bos is specialist in werkzaamheden waarbij machines nodig zijn met een aangepast en/of extra lang graafbereik.

Topcon GBS

De Komatsu is door leverancier BIA compleet uitgerust. Zo heeft de machine een kettingkist op de onderwagen, een automatisch vetsmeersysteem van Groeneveld en een Bloksma cabineoverdruksysteem. De machinist kan nauwkeurig werken met het nieuwe Topcon GPS-systeem type X53i 3D. Aan de snelwissel is een brede graafbak van Eurosteel gekoppeld, aangepast aan de wensen van Gerard Bos.

De Komatsu met Super Long Front aan het werk op één van zijn eerste klussen, dijkverzwaring aan de Lekdijk in Wijk bij Duurstede.

Eerste publicatie door Redactie BouwMachines op 18 aug 2017

Laatste update: 16 aug 2017

 

Wilt u meer weten over deze machine, klik dan hier