Wie zijn wij?

Specialist in grondverzet

Uw uitdaging inspireert ons om verder te reiken met innovatieve technieken


Gerard Bos Machineverhuur B.V. is dé specialist op het gebied van machineverhuur en grondverzet met long reach graafmachines. Met onze moderne, goed onderhouden machines reiken wij verder en zijn wij bijna elk project de baas. Al onze graafmachines zijn voorzien van moderne veiligheidssystemen (MAO overdrukfiltersysteem inclusief detectieapparatuur [TACS] in de cabine). Daarnaast zijn onze machinisten goed opgeleid en volledig gecertificeerd. Samen reiken we verder.

In 1986 startte Gerard Bos als machinist zijn eenmanszaak met een Hitachi UH083 LC. In de loop der jaren deed hij veel ervaring op met diverse long reach graafmachines en werd het bedrijf Gerard Bos Machineverhuur B.V. opgericht. Inmiddels hebben we moderne, goed onderhouden graafmachines van gerenommeerde merken in ons bezit en werken we samen met een vast team van gemotiveerde en goed opgeleide machinisten.

Waarom kiest men voor ons? Wij denken in mogelijkheden en handelen daarna in samenspraak met onze opdrachtgever. Samen gaan we iedere uitdaging aan. - Gerard Bos

Veiligheid, welzijn en gezondheid

Binnen ons bedrijf heerst een informele sfeer en wij hechten veel waarde aan een open communicatie. Veiligheid, welzijn en gezondheid staan bij ons hoog in het vaandel, niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor derden. Sinds 1996 zijn wij in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA** en sinds 2014 het certificaat CO2 prestatieladder niveau 3. Al onze machinisten zijn in het bezit van VCA Basisveiligheid, werken langs het spoor, het Digitaal Veiligheidspaspoort, Generieke Poort Instructie (GPI Infra) en zijn gekeurd voor bodemsanering A+B. Daarnaast is een aantal machinisten in het bezit van het certificaat HSSE. Daardoor bent u zeker van een optimale veiligheid voor uw project

Graafmachine huren?

Wilt u meer informatie over het graafmachine certificaat of heeft u snel een graafmachine nodig voor een project? Neem dan direct contact met ons op. Bel: 0182-354635 of 06-53332229.